Onze producten

Onze producten

Orgapower is specialist in de productie van volledig uitgerijpte, stabiele compostproducten die geen zuurstof en stikstof meer verbruiken maar juist rijk zijn aan opbouwbiologie zoals bijv. protozoën . Deze composten worden in diverse zeefmaten verwerkt in producten als bomenzand en teelaarde tot schimmel dominante biostimulator groenkeurcompost.

Orgapower levert een breed scala aan bodem verbeterende producten vanuit diverse eigen  groen en gft composteringen. Deze worden geproduceerd op diverse locaties verpreid over geheel Nederland zodat we altijd de juiste producten en mengsels op maat kunnen aanbieden tegen concurrerende condities!

Wij zijn voor de professionele akkerbouwers, tuinders en bijv. boomkwekers, maar zeker ook voor de (biologische) glastuinbouwers  een vertrouwde toeleverancier.  Voor organisaties actief in de groenvoorziening, tuinaanleg, cultuurtechniek en grond-, weg-en waterbouw bieden we ook een breed assortiment gericht op allerlei benodigde bestekproducten.

Orgapower produceert en levert ook samenstellingen op maat. Bijvoorbeeld met speciale meststoffen, sporenelementen of we maken ze bijvoorbeeld extra schimmeldominant. 

Lees hieronder ons complete productenaanbod. 

Maar vertel ons ook gerust uw wensen.

Onze productcatogorieén 

©2015 Orgapower  |   sitemap    |    disclaimer   |   privacy policy